Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jaká volání po císaři? ;-D Kdyby každá intelektuální diskuse v restauraci měla mít politické důsledky, to byste pane Limo asi nechtěl.

0 0
možnosti
JL

Vam, skoliteli dospelich, chci jen doporucit vice zkoumat pricinu techto 'manipulaci'. Ovlivnit verejne mineni je v dnesni dobe bezne. Ovlivnit politicke mineni ve verejnosti je obtiznejsi, ale v nasi strukture politickeho vedeni statu nic svetoborneho. Porad vychazime z toho, ze nas vedou strany ktere volime. Ty nas svou 'ideologii' oblbuji do stavu, kdy jiz nemame na to, abychom 'vstrebaly' vice toho dobreho, co nam tato (tyto) ideologie mohou prinesti. Proto ta antipatie k celemu systemu.

Volate po cisarovi, ktery se vice stara o ten svuj lid a lid to take citi. Verim ve vasi inteligenci a ze takovy system (pohadkovy) nechavate svym snum.

Na konec vazne. Znam system vedeni jedne 'republiky', kde je ten 'cisar' nahrazen volenou osobou. Se vsi pravomoci hodne tomu cisari. Zde vsak necham na vas, aby jste premyslel nad moznosti takovou republiku mit jako svoji. Dekuji.

0 0
možnosti
VV

Ano, take jsou soucasti te hybridni valky.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS